24 години „Фрактура“ с 24 специални концерта

 24 години „Фрактура“ с 24 специални концерта

Най-дълголетното специализирано телевизионно предаване за рок музика в България „Фрактура“ ще отпразнува своята 24-та годишнина със специално концертно издание.
В продължение на два часа зрителите ще видят 24 запомнящи се концертни изпълнения на едни от най-големите световни рок и метъл банди. Празничното издание е събрало на едно място съвместни изпълнения на „Металика“ и „Моторхед“, „Мюз“ и „ЕйСи/ДиСи“, „Антракс“ и „Пъблик Енеми“, „Скорпиънс“ и „Доро“, „Фу Гайтър“ и „Куийн“, „Корн“ и „Слипнот“ и много други.
„Празничното издание „24 година Фрактура“ ще заложи на силната положителна енергия, която носят концертните изпълнения на една банда. Аз винаги съм гледал на предаването като на отворен прозорец към един пъстър и широк свят, какъвто безспорно е този на рок музиката. Още от самото си начало „Фрактура“ има образователна цел – зрителите да научават интересни неща и да видят света през погледа на самите музиканти. Изминалите 24 години ме научиха, че освен да имам професионален подход към предаването, в него винаги трябва да се усеща и страстта ми на фен в детайлите. Най-важно е правилното отношение към хората, като аз съм благодарен на всеки, който под някаква форма подкрепя „Фрактура“, коментира Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването.
Празничното издание „24 година Фрактура“ ще се излъчи на 26 срещу 27 юни по ДИЕМА.

Велин Манов

Подобни публикации