30 години „Домейн Бойар“

 30 години „Домейн Бойар“

Евгени Харамлийски

Българският винопроизводител „Домейн Бойар“ чества 30 години от своето създаване. Неговата продукция се изнася в 4 континента.
За юбилея беше представена лимитирана серия вина Art in a Bottle. Етикетите на бутилките изобразяват елементи от най-големия графити проект в Европа, изрисуван върху 11 индустриални съда за вино в изба „Сините скали“ в Сливен, които световноизвестният наш графити артист Станислав Трифонов-Насимо.създава по повод годишнината на избата.
„Домейн Бойар“ непрекъснато инвестира в производствения си капацитет, за да поддържа постоянното високо качество на своите вина. „Дори и изправени пред глобална криза, ние успяхме да отбележим ръст и да достигнем обороти от близо 20 000 000 лева за 2020 година. Изключително горди сме, че популяризираме все повече качествата на българското вино по света. В сърцето на нашата дейност се крие устремът към развитието на устойчив и успешен бизнес, който същевременно инвестира в младите кадри в бранша в България и отправя положително послание към тях, да могат да се развиват и да постигат успехите си тук.“, сподели Евгени Харамлийски, изпълнителен директор на „Домейн Бойар“.

Велин Манов

Подобни публикации