50 здравословни рецепти от Йоана Йокко

 50 здравословни рецепти от Йоана Йокко

Луксозното издание на „50 здравословни рецепти“, първата книга на Йоана Йокко, позната още като Леля, предизвика истински фурор още преди появата си. Първият тираж беше изчерпан за часове след обявяване на предварителните поръчки.
В нея читателите ще открият рецепти, с които духовитата и безкомпромисна Йоана ще убеди дори и най-върлите скептици, че здравословното хранене не е някаква странна и недостъпна концепция, а напротив, то е просто, икономично и вкусно. При това без задължително да включва месни продукти.
„Има огромна разлика между здравословното хранене и токсичната култура на диети и ограничения. В тази книга съм събрала любими рецепти, с които можете да разнообразите менюто си и да започнете своя път към най-добрата версия на себе си“, коментира авторката.
Подбирайки някои от любимите си рецепти, любопитни факти и полезна информация за използваните от нея продукти, Йоана ще ви направи част от причудливия свят на храната, която трябва да бъде наш приятел, а не враг.
От тази книга ще научите: Как да накарате и броколите да са секси? Що е то стек от целина и защо не е по-лош пържолите? Що е то мъфини с моркови и защо те са по-добри от любимия ви шоколад? Как да направите и най-семплата салата в истинско пиршество с помощта на родни и екзотични подправки? Как да направите и най-семплата салата в истинско пиршество с помощта на родни и екзотични подправки? Най-вече как да не губите време в кухнята, но да получавате всички вещества, от които тялото ви се нуждае?
„50 здравословни рецепти“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации