7 уникални плейлисти от FOREO и Spotify

 7 уникални плейлисти от FOREO и Spotify

Двете водещи световни марки FOREO и Spotify създадоха заедно 7 плейлисти за всеки ден и всяко настроение. Освен това, какво по-хубаво от това да се наслаждавате на любимите си мелодии, докато се грижите за себе си и кожата си?
Според проучване на FOREO и маркетинговата компания OnePoll, проведено сред 2000 души от цял свят, всяка дама отделя средно по 23 минути на ден за грижа за кожата си. Плейлистите са съобразени именно с това и съдържат двойно повече песни, за да предложат разнообразие и да направят максимално приятна всяка рутина.
Двете компании са подготвили плейлисти за всеки ден и всяко наастроение. Слушайте Moody Mondays, когато имате нужда от повдигане на настроение или вдигнете градусите и енергията си с плейлиста Thriving Tuesdays. В сряда плейлистата Wednesday Wellbeing е подходяща за релакс и спокойствие. Но в четвъртъци градусите лесно могат да се вдигат с музикалната селекция Thirsty Thursdays. Fiesta Fridays пък е за моментите, когато се чувствате в парти настроение. А уикендът… уикендът е за вас. Съботите са за любов към себе си със Self-love Saturdays листата, а неделите – за грижа за себе си и заслужават да бъдат отпразнувани със стил и плейлистата Selfcare Sundays – слушайте и не забравяйте да се поглезите.
Основна част в тази рутина за грижа за себе си и то не само уикендите, а всеки ден, трябва да заема почистването на лицето. Тъй като през лятото всички се потим повече, дерматолозите съветват редовно миене на лицето дори най-горе около линията на косата – тази зона обикновено се пренебрегва, което може да доведе до пъпки по външните ръбове на лицето. Звуковите четки за лице като тези от серията LUNA на FOREO добиха особена популярност през последните години, както заради ефективността си, така и заради удобния си размер за пътувания. Последният модел LUNA 3 е умна силиконова четка, която ще почисти лицето ви в дълбочина само за няколко минути, отстранявайки 99,5% от всички замърсявания, себум и мъртви клетки. В същото време тя укрепва кожата, поддържа я в добра форма и я оставя ясна и чиста.

Велин Манов

Подобни публикации