Родена такава – DARA

 Родена такава – DARA

DARA събира 13 парчета в дебютния си албум „Родена такава“.
Ярката звезда на изпълнителката изгря преди 7 години в X Factor. „Родена съм с музика в сърцето“, каза DARA още в първото си интервю като участник във формата. Със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че тя е въплъщение на всичко, което означаваме с X Factor в света на музиката – артист с необяснимо силно влияние и талант.
Няма друга като DARA. Тя наистина е родена такава – необикновена, смела, различна, позитивна, с гигантска енергия, обаяние и влияние върху публиката. След нея върви армия от фенове, които я следват навсякъде, копират начина ѝ на поведение и обличане.
От самото начало на музикалното ѝ пътешествие DARA e смятана за любимото лице на българската поп сцена. Пилотният сингъл „К’во не чу“ оглави музикалните класации у нас. Следват „Родена такава“, „Недей“, „Все на мен“, Darbie, „Ела ела“, „Ай Ай“, Thunde“ и други – до един със статус на хитове.
„Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, свидетелство за радостта и привилегията да обитавам света на музиката. Готова съм да направя следващия скок и затова с обич затварям един период от кариерата си и стъпвам в следващия. Искам да благодаря на абсолютно всички, които вярват в мен откакто съм започнала и които са оставили любов и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Ще отпразнувам всички ви с концерт-спектакъл, по който работя с най-добрите хореографи, танцьори, саунд дизайнери, визуални артисти и стилисти. Знам, колко време чакахте този момент. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от подкрепата ви през годините“, е посланието на DARA.
Изпълнителката ще представи албума си с концерт-спектакъл на 20 април в клуб „Джой Стейшън“.

Велин Манов

Подобни публикации