Dolna Malina Open Fest

 Dolna Malina Open Fest

Dolna Malina Open Fest отправя кино предизвикателство към всички професионалисти и любители на аудио-визуалното изкуство в периода от 21 до 27 август.
Фестивалът дава възможност да заснемат късометражен филм на територията на община Горна Малина с предоставени техника, реквизит, костюми и декори от кино център UFO Films & TV Studios. Жури от професионалисти в индустрията ще оценят най-добрите филми. Голямата награда на победителя е техническо и студийно обезпечаване на стойност 10 хиляди лева, с което да заснемат следващия си документален или игрален късометражен проект с подкрепата на кино център UFO, сдружение MustArt и продуцентска къща Кадъръ Медия. Регистрацията става на официалния сайт на фестивала, където във формата можете да се открие и регламента за участие.
Dolna Malina Open Fest е фестивал за изкуства, който дава възможност на спортисти, музиканти, танцьори, кино- и други творци и артисти да обменят опит и да представят своя талант, включвайки се в турнири, състезания, работилници и концерти. Главният организатор е бившият кмет на село Долна Малина – Йонко Димитров, който има дългогодишен опит като актьор, продуцент и режисьор. За петото издание на фестивала в организацията се присъединява и екипът на продуцентска къща „Кадъръ Медия“.

Велин Манов

Подобни публикации