GREEN BOOK – нов български фермерски магазин

 GREEN BOOK – нов български фермерски магазин

GREEN BOOK ще предложи на своите клиенти и гости първокласно вино и вкусни български фермерски био мезета по случай празника на виното и любовта.
Уникалното в него са съчетаните няколко различни, но все пак с обща нишка идеи – био храни, домашно приготвена храна (BBQ, топла кухня и бургери), а също и автентични напитки. Той е изцяло създаден, за да възобнови традициите не само на българската кухня, но и да даде възможност на всеки да опита продукти с типичен български вкус от специално селектирани малки ферми и био производители.
Това, което превръща това място в различно от другите био магазини, е съчетанието на продуктите в домашно приготвена храна с изцяло български фермерски био храни. На място, в магазина клиентите имат избор да опитат готвена риба, бургери, свежи салати и разядки и различно дневно меню, но също така може да си купите прясна риба, фермерски пресни меса, хляб с жива закваска, висококачествени сухи мезета, български подправки и брашна, мляко сирене и масло, зехтин, домашен пчелен мед и тахани, домашни лютеници и сладка, солети и гризини, безалкохолни напитки и сиропи. Разнообразието от селектирани продукти от малки ферми и производители е голямо – в магазина можете да откриете над 600 продукти .
Магазинът предлага отлично обслужване на място и бърза и качествена доставка в определени зони.
GREEN BOOK се намира на бул. „Никола Вапцаров“ 6 в София.

Велин Манов

Подобни публикации