Mистериозно киноугощение с „Менюто“

 Mистериозно киноугощение с „Менюто“

Ралф Файнс и Аня Тейлър-Джой в кадър от филма

Тази есен ни очаква киноугощение от най-висша класа с трилър мистерията „Менюто“. Номинираният за „Оскар“ Ралф Файнс и младите звезди Аня Тейлър-Джой и Никълъс Холт канят зрителите на паметно филмово пиршество, което наред с наслада за сетивата, предлага редица шокиращи изненади.
В „Менюто“ млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки специалното, пищно дегустационно меню, подготвено от известен майстор готвач (Файнс). Апетитите им определено биват задоволени, но с няколко нетипични съставки и на цена, която дори и най-заможните не биха могли да си позволят.
Първият трейлър показва уникалната атмосфера и ритъм на филма и дава заявка за едно от най-оригиналните, провокативни и не на последно място, забавни изживявания на предстоящия есенен киносезон.
Режисьор на „Менюто“ е носителят на „Еми“ Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове „Наследници“ и „Игра на тронове“, а сценарият е дело на Сет Рийс и Уил Трейси.
„Менюто“ ще бъде от 22 ноември в киносалоните.

Велин Манов

Подобни публикации