M3 със сребро за пиар агенция на годината в Европа

 M3 със сребро за пиар агенция на годината в Европа

М3 Communications Group, Inc. спечели сребро в категорията „PR агенция на годината в Европа“ в международния конкурс Stevie International Business Awards.
Компанията бе отличена още в категория „Комуникационен експерт на годината“, в която Светослава Недялкова, Account Manager в агенцията, завоюва бронз. Наградите са огромен успех за M3 Communications Group, Inc. и екипа ѝ, тъй като са избрани сред над 3 700 номинации, получени общо за всички категории в конкурса. Те са признание за динамичното развитие на компанията през изминалата предизвикателна година, което включва редица креативни проекти, кампании и нови клиенти.
Stevie International Business Awards® са едни от най-престижните международни бизнес награди. През 2021 г. в тях участваха организации от над 60 нации, а носителите на наградите бяха определени на база средните оценки на журито, състоящо се от над 260 експерти от цял свят. Глобалните награди се провеждат за 18-и пореден път и отличават някои от най-добрите организации и професионалисти в редица индустрии, сред които и комуникационния сектор.
„Тези две международни награди са изключително ценни за нас, защото са признание за усилената работа, креативността и професионализма на екипа ни през една изпълнена с трудности година.“, коментира Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc.

Велин Манов

Подобни публикации