Rooftop Party за първи път

 Rooftop Party за първи път

Ценителите на клубната музика посрещнаха градския залез с първото по рода си Rooftop Party в Парадайс Център. Горещ музикален микс от DJ Mascota и огнено шоу от „Дивинитас“ поставиха началото на поредица от Rooftop събития това лято.
Близо 300 души се включиха в първото по рода си събитие – ново лятно изживяване с екзотични напитки и парти музика. Откритата тераса на етаж +2 на търговския център се превърна в гореща точка на София, откъдето гостите посрещнаха залеза под открито небе и в приятна компания.
Организаторите бяха подготвили атрактивна програма: DJ Mascota създаде клубна атмосфера със своя енергичен сет, микс от дийп, фънк, груув и електронно звучене, a кулминацията на партито бяха клуб „Дивинитас“ и техният изпепеляващ огнен спектакъл.
Интересът към пилотното издание бе толкова голям, че предвидените места бяха изчерпани в първите 5 дни от пускането на билетите в продажба. Организаторите обещават да има още няколко дати на успешния формат до края на лятото с различни гост-диджеи и приканват желаещите да го преживеят, като запазят мястото си навреме.

Велин Манов

Подобни публикации