Sofia Eurovision Party за първи път

 Sofia Eurovision Party за първи път

Виктория

Sofia Eurovision Party ще събере на едно място артисти и фенове на Евровизия от България и цяла Европа.
Те ще проследят на живо двата полуфинала и големия финал на конкурса Евровизия. В неговата програма са включени специален концерт със звезди от конкурса, тематични музикални вечери с хитови песни, клубни партита и караоке, което ще даде възможност на всеки да се докосне до магията на Евровизия.
Виктория, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще вземе участие в събитието. Тя беше един от тримата артисти от миналогодишното издание, които получиха покана да пеят на промо концертите в Мадрид и Лондон. След успешно представяне на партитата от календара на Евровизия във Великобритания и Испания, Виктория се завръща в България, където ще открие първото подобно събитие в страната ни,
„Радвам се, че българските артисти и всички музикални фенове в България ще имат възможност да се насладят на подобно събитие. Партитата във Великобритания и Испания бяха невероятни – събраха се хиляди хора, които просто искаха да се насладят на хубавата музика и да се забавляват. Пееха в един глас с мен моите песни и това ме направи много щастлива. Срещата с феновете на Евровизия е винаги много зареждаща. Сигурна съм, че в София ще бъде също толкова вълнуващо.“, сподели певицата.
Sofia Eurovision Party ще се проведе от 10 до 14 май в The Steps.

Велин Манов

Подобни публикации