„Автокино София“ с прожекции на над 120 български филма

 „Автокино София“ с прожекции на над 120 български филма

Паркингът на най-новия хипермаркет на Кауфланд в столичния район „Младост“ 4 ще се превърне в кино на открито през август и септември.
Началото на киномаратона ще бъде даден с нашумелия български филм „Петя на моята Петя“. Сред останалите заглавия, които зрителите ще могат да видят, са безспорният хит на Ники Илиев „Завръщане“ 2, „Жълт Олеандър“ с Китодар Тодоров и Мариан Вълев, последният филм с Лорина Камбурова – „Блаженият“, „Бай Иван“, „Бягство“, „Възвишение“, „Голата истина за група „Жигули“ и много други.
„В Кауфланд България непрекъснато работим в посока повишаване на добавената стойност към услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Възможността да съберем на едно място избрани български съвременни филми във формат „автокино на открито“ на паркинга на най-новия ни хипермаркет в „Младост“ 4 е израз на нашата концепцията за трансформация на хипермаркетите ни в One Stop Shopping пространства. Радваме се, че благодарение на партньорството ни с „Автокино София“ можем да предоставим още една възможност на клиентите ни да се докоснат до качественото съвременно българско кино.“ Това коментира Диана Костова, която отговаря за организацията на събитието от страна на Кауфланд България и ръководи отдела на компанията, който отдава площи под наем.
За реализация на проекта, на паркинга на Кауфланд в „Младост“ 4“ ще бъде издигнат 50 м² екран. Звукът ще бъде предаван от нискочестотно FM радио и ще се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота, изписана на екрана.

Велин Манов

Подобни публикации