А1 приветства 16 студенти в своята Лятна академия

 А1 приветства 16 студенти в своята Лятна академия

16 студенти от различни специалности, отличили се с блестящо представяне в различни образователни инициативи през годината, се присъединяват към екипа на А1.
Лятната академия на компанията предоставя възможност на младите хора да работят по разнообразни реални проекти и да придобият практически опит в направленията „Информационни технологии и дигитална трансформация“, „Мрежа и услуги“ и „Финанси“. Участниците в третото издание на Лятна академия са представители на Техническия университет – София, Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и Технологичното училище „Електронни системи“ (ТУЕС).
Това е третото издание на Лятната академия на А1, която стартира за първи път през 2019 година. Тогава в нея се включиха студенти с интереси в сферата на информационните технологии, мрежа и услуги и маркетинг. Лятната академия е част от редица младежки инициативи, които А1 развива през годините, сред които са партньорства с водещи университети, целогодишна стажантска програма и други.
Стажантската програма на А1 се провежда повече от 15 години. Тя предоставя възможност на десетки активни и амбициозни млади хора да наградят и разширят своите знания и умения в реална бизнес среда.

Велин Манов

Подобни публикации