„Батман“ и още интригуващи филми в А1 Видеотека през октомври

 „Батман“ и още интригуващи филми в А1 Видеотека през октомври

Разнообразие от филми очакват зрителите през октомври в А1 Видеотека – от заклетите фенове на Хелоуин до любителите на романтичната драма. Открояват се драмата „Изкупителна любов“, хорърът „Хелоуин убива“ и новият „Батман“.
В драмата „Изкупителна любов“. Сара „Ейнджъл“, която само на 8-годишна възраст е била продадена за проституция, оцелява чрез омраза и самоотрицание в Калифорния през 50-те години на XIX век. Един ден съдбата я среща с Майкъл Осия, който се зарича, че ще се ожени за нея и ще я измъкне от живота, който живее. Това обаче се оказва по-голямо предизвикателство, отколкото той е очаквал, защото Сара познава само отхвърляне от мъжете. Тя ще трябва да реши дали може да повярва в любовта и да излекува разбитото си сърце. Във филма се включва и холивудската звезда от българско потекло Нина Добрев, която се въплъщава в ролята на майката на малката Сара.
Месецът на Хелоуин не може да премине без поне един хорър. „Хелоуин убива“ е продължението на вече популярния от 2018 година „Хелоуин“ и част от легендарния франчайз „Хелоуин“, който стартира още през 1978 година. Страшният филм разказва за събития, които се случват чели 40 години след като Майкъл Майърс убива жестоко приятелите на Лори Строуд в нощта на Хелоуин. Той се завръща обратно за семейството ѝ. Лори е убедена, че Майкъл дебне наоколо, затова тя се подготвя отново да се срещне лице в лице с психично болния маскиран убиец.
Хелоуин продължава да владее вниманието на зрителите в А1 Видеотека през октомври с най-новия „Батман“. Феновете на DC вселената също ще останат доволни от лентата с участието на Робърт Патинсън. Историята на „Батман“ започва навръх Хелоуин, когато кметът на Готъм Сити Дон Мичъл-младши става жертва на сериен убиец, наричащ себе си Гатанката. Милиардерът Брус Уейн разследва заедно с полицейското управление на Готъм Сити убийството. В процеса на разследване лейтенант Джеймс Гордън открива, че Гатанката е оставил съобщение за Батман. Това вкарва любимия на всички герой в опасна мисия, която го поставя в смъртоносна опасност. Зрителите ще останат на ръба на столовете си до самия край на лентата.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации