Безплатен достъп до шоуто на Камен Донев

 Безплатен достъп до шоуто на Камен Донев

А1 започна да добавя епизоди от поредицата „Швъргало“ с неповторимия Камен Донев и красивата Патриция Пъндева в своя канал в ЮТюб e. Така по време на празничните дни любителите на импровизационната комедия ще могат да гледат шоуто напълно безплатно. Епизодите ще бъдат онлайн до 10 януари, а след тази дата те ще продължат да са на разположение за гледане от платформата А1 Видеотека.
Първите епизоди са вече онлайн в ЮТюб и са посветени на тема „Завръщане“. На 23 декември в канала на А1 ще се появят и всички клипове от поредицата „Философия на виното“ тематично с оглед на предстоящите празнични дни. Възстановяването от новогодишните празненства пък е поверено на сериите на тема „Ментален тренажор“, които ще се бъдат налични след 3 януари.
Всички части на поредицата имат сходен сюжет, в който Камен Донев влиза в ролята на неразбрания мислител проф. Донев, а Патриция Пъндева – на напориста журналистка. Главният герой има мнение по всички аспекти на науката, културата и заобикалящия ни свят, а отговорите му често поемат в изненадващи за зрителите посоки. Единственото сигурно е, че няма риск диалогът между двамата да доскучае, нито идеите на Камен Донев за импровизации да се изчерпят.
Поредицата „Швъргало“, авторски проект на Камен Донев и Богомил Илиев, направи своя дебют в А1 Видеотека през октомври тази година със серия кратки, но вълнуващи видеа. Разсъжденията на проф. Донев са забавни, но същевременно често засягат напълно сериозни теми и провокират зрителите към размисъл чрез силата на хумора.
След края на промоционалния период на 10 януари новите епизоди на шоуто ще продължат да се излъчват ексклузивно по А1 Видеотека.

Велин Манов

Подобни публикации