Безплатен уебинар „Видео онлайн в помощ на бизнеса“

 Безплатен уебинар „Видео онлайн в помощ на бизнеса“

„Видео онлайн в помощ на бизнеса“ е безплатен тридневен уебинар.
Той е част от проекта „Гъвкавост и мобилност при видео заснемане и стрийминг излъчване на живо“ и се реализира с подкрепата на Националния фонд „Култура“ и в партньорство с ABC Design & Communication.
На 7 март специалистът по маркетинг и реклама Жюстин Томс ще представи „Видеото онлайн като част от маркетинг микса за успеха в Интернет на малкия и среден бизнес“. Режисьорът и продуцент Андрей Хадживасилев на 8 март ще засегне темата за „Видео онлайн – от сценария до творческата реализация“. На 9 март операторът Божидар Симеонов ще говори за „Видео онлайн – техническо обезпечаване и добри практики при видео заснемане“.
Жюстин Томс е сред пионерите в българското онлайн пространство. Стартира и управлява собствена дигитална агенция над 24 години. Автор на 15 книги по темата за дигиталния бизнес, маркетинг и комуникации. Дългогодишен преподавател в НБУ и SoftUni Digital, LSPR и други. През годините е работила за широко портфолио брандове, сред които Shell, McDonalds, УникредитБулбанк, но и редица НПО и други организации като фондация bCause, асоциация Родители, ДАЗД, SOS Детски селища и други.
С над 15 години професионален опит, Андрей Хадживасилев е от новата вълна съвременни български режисьори. През 2004 г. завършва с отличие Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография – специалност „Фотография“. По-късно се дипломира в НБУ като бакалавър (2010) по филмова и телевизионна режисура, както и магистър (2016) по филмово продуцентство. През 2009 г. специализира в световноизвестната филмова академия FAMU в Прага. Последните години специализира в творческата работа с деца. Автор на филмите „Стъпки в огъня“, „Случаят Кюри“, „Случаят Тесла“, множество комерсиални и рекламни видео проекти.
Божидар Симеонов учи операторско майсторство през 2003 г. в НАТФИЗ при доц. Емилия Стоева и Яцек Тодоров. Оператор е на множество игрални, документални филми и реклами на режисьорите Андрей Хадживасилев, Поля Станчева, Адела Пеева и други. Част от екипа на филмова компания Revive Vision още от 2010 година.
„Видео онлайн в помощ на бизнеса“ ще се състои на 7, 8 и 9 март от 13 до 14 часа чрез лайв стрийминг на Фейсбук страницата на Revive Vision и ще могат да се задават въпроси на лекторите.

Велин Манов

Подобни публикации