Безусловна обич и борба за щастие в „Майчина любов“

 Безусловна обич и борба за щастие в „Майчина любов“

Феновете на латиноамериканските сериали ще бъдат зарадвани с поредно премиерно заглавие. Бразилската теленовела „Майчина любов“, отличена с над 10 награди в различни категории, тръгва в телевизионния ефир. Епизодите обещават да завладеят зрителите с вълнуваща сюжетна линия и първокласен актьорски състав.
Животът на три жени се преплита, за да им покаже какво е безусловната майчина любов. Това е историята на Лурдес, Витория и Телма – три майки с различни съдби, но с една житейска мисия – да се борят за щастието на децата си. Лурдес (Режина Казе) е майка на три деца, която като млада напуска селото, в което е родена, и тръгва за Рио де Жанейро, за да търси изгубеното си четвърто дете, което е било продадено от баща си на 2-годишна възраст. По пътя си тя открива изоставено бебе на улицата, което взима със себе си и отглежда като свое. Маньо – най-големият син на Лурдес, е женен за Лейла, която е в кома от години, и сам се грижи за дъщеря си Бренда. Раян е музикант в заведение, а Ерика прелъстява богатия бизнесмен Раул, който ѝ разкрива един напълно различен от нейния свят. Най-малката Камила, която не е биологична дъщеря на Лурдес, е посветена на науката и мечтае да стане учен.
Витория (Таис Араужо) е влиятелна адвокатка, която защитава корумпирани политици и бизнесмени, чието най-голямо разочарование в живота е, че години наред не успява да забременее. След като разрушава брака си с бившия си съпруг, преследвайки желаната бременност, тя решава да осинови дете, но малко да финализира процедурата се запознава с очарователния Дави. Двамата прекарват една нощ заедно, след която Виктория с изненада открива, че е бременна.Телма (Адриана Естевес) е вдовица, посветена на грижите за сина си Данило. Като малък той преживява пожар, при който умира баща му, и оцелява, благодарение на всеотдайната любов на майка му, която се хвърля в пламъците, за да го спаси. Животът на Телма се променя на 180 градуса, когато при рутинен преглед ѝ откриват мозъчна аневризма. Тя осъзнава, че трябва да се състезава с времето, за да сбъдне мечтите си и да подготви сина си да живее без нея.
Главните женски роли са поверени на три от най-известните бразилски актриси – Режина Казе, спечелила престижната награда Melhores do Ano за превъплъщението си в образа на Лурдес, Таис Араужо, позната на българските зрители с участията си в „Цветът на греха“, „Америка“ и „Студена кръв“, и Адриана Естевес, пленила света с ролята си на Карминя в тоталния хит „Пътят на възмездието“. С „Майчина любов“ завръщането си в българския ефир ще направи обичаният бразилски актьор Мурило Бенисио, придобил популярност с ролята си на Лукас в „Клонинг“.
„Майчина любов“ започва на 25 април и ще се излъчва всеки делник по биТиВи Лейди.

Велин Манов

Подобни публикации