Белослава открива ново арт пространство

 Белослава открива ново арт пространство

плакат_5

Белослава ще открие новото пространство за изкуство и култура New Kids from the Block, което се намира в градинката пред хотел „Рила“ в София.
В него ще се изявят още певицата Leena, Nikéca, група „Как е?“, Eка мое & Friends, Петър Йорданов-Бъни и Константин Кучев-Косьо, Илин Папазян-Ninio. Предвидени са театрални представления и представяния на книги. Предстои уъркшоп на Пламен Андреев и изява на театрално-танцова школа „Чекмедже“.
New Kids from the Block е инициатива на Street Chefs и Фондация „Арт Бюро”, която има за цел да предостави възможност на млади независими артисти да покажат своето изкуство в непринудена обстановка на открито, без бариерите и конвенцията на театралните и концертни зали. Ще бъдат програмирани музикални и театрални събития на професионални млади артисти, а в два уикенда месечно пространството ще бъде предоставено на непрофесионални творци: танцови студия, групи за импротеатър, графити артисти, музикални школи. Всички дейности ще се случат със свободен достъп на зрителите до тях. Програмата включва също и представяния на книги, уъркшопи на открито и други.
New Kids from the Block ще се открие на 19 май.

Велин Манов

Подобни публикации