биТиВи Лейди на 10 години

 биТиВи Лейди на 10 години

По повод своята десета годишнина на 28 януари 2022 година, биТиВи Лейди отваря нова страница в своята история, като „започва да говори на езика на цялото семейство“.
Каналът ще отбележи своя рожден ден с най-хубавия подарък – ще събере цялото семейство пред екрана, предлагайки продукции, интересни и подходящи както за дамите, така и за всички около тях. Част от програмната схема на канала ще бъдат популярни сериали и теленовели от цял свят, разнообразни риалити формати, токшоута и програми, посветени на здравето, красотата, грижата за дома, семейството и градината, романтични филми, както и локални продукции.
„Като дългогодишен и безспорен лидер на пазара, за нас е важно не просто да следваме, но и да предвиждаме зрителските предпочитания и вкусове. Именно затова отварянето набиТиВи Лейди към по-широка аудитория е следващата естествена стъпка в стратегията на bTV Media Group за развитието на телевизионните ни канали. Проучванията ни показват, че аудиторията има нужда от място, което да говори на езика на цялото семейство и да предложи на едно място истинско разнообразие от любими програми и жанрове“, коментира Христо Хаджитанев, програмен директор на bTV Media Group.
биТиВи Лейди e най-младият канал в семейството на bTV Media Group, създаден през 2012 година специално за дамите, които имат желание да гледат повече и по-разнообразни програми в предпочитаните от тях жанрове в рамките само на един телевизионен ефир. От началото на 2022 година каналът вече зарадва зрителите си с премиерни заглавия, сред които хитовият турски сериал „Бараж“ и най-коментираната корейска драма за изминалата година – „Смъртоносна изневяра“. Предстои своя дебют в ефир да направят още бразилската теленовела „Майчина любов“ и турският хит „Почукай на вратата ми“.

Велин Манов

Подобни публикации