Благой Георгиев влиза в „Сървайвър“

 Благой Георгиев влиза в „Сървайвър“

Футболистът Благой Георгиев влиза в приключенското риалити „Сървайвър“ (Survivor).
Той ще бъде сред десетте популярни личности, които ще се включат в племето „Известни“. Останалите, които ще се впуснат в изпитанията, са кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов-Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица – атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков. Срещу тях ще се изправи племето „Войни“- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях има брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други.
Веднага щом се озоват в Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял“ в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества – устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.
Новият сезон на „Сървайвър“ ще ангажира изключително силно и феновете на екзотичното риалитито. Седмият сезон на екстремното приключение ще бъде реализиран по нов модел, който за пръв път дава възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията, като единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.
„Сървайвър” ще се излъчва по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации