Боб и Абишола ще се вихрят в телевизионния ефир

 Боб и Абишола ще се вихрят в телевизионния ефир

На какво е способен един мъж, за да докаже любовта си? – Отговора дава новият комедиен сериал „Боб и Абишола“.
Един от най-успешните американски ситкоми през последните няколко години тръгва премиерно в телевизионния ефир. Сериалът е по идея на Чък Лори, създал едни от най-популярните американски ситкоми, сред които „Дарма и Грег“, „Двама мъже и половина“ и „Теория за големия взрив“.
Боб (Били Гардел) е мъж на средна възраст, който управлява компания за чорапи в Детройт заедно с майка си Доти и по-малките си брат и сестра – близнаците Кристина и Дъглъс. Покрай целия стрес Боб получава лек инфаркт и е вкаран в болница, където моментално е привлечен от медицинската сестра Абишола Адебамбо (Фолаке Оловофойеку), която се грижи за него. Абишола е трудолюбива и любезна, но твърде различна от Боб. Все пак той я моли да му даде шанс, за да ѝ докаже любовта си. Абишола не проявява никакъв интерес към пациента си, но Боб не се отказва и е твърдо решен да я спечели. Това довежда до редица комични, но същевременно и романтични ситуациии.
„Боб и Абишола“ ще бъде от 22 април по биТиВи Комеди и ще се излъчва всяка делнична вечер, като ще бъдат показвани по два епизода един след друг.

Велин Манов

Подобни публикации