Бумеранг само на български език

 Бумеранг само на български език

Детският канал Бумеранг вече ще се излъчва на български език и ще донесе още повече смях и забавление на родните почитатели.
Бумеранг стои редом с Картун Нетуърк, като един от двата водещи детски канала. Насочен е към момчета и момичета на възраст 4-7 години и предлага комбинация от обичани и забавни семейни предавания сред които са „Спокойно, Скуби-Ду!“, „Шоуто на Том и Джери“, „Шантави рисунки“, „Гризи и лемингите“ и „Мистър Бийн“. А сега любимите герои ще заговорят 100% български от началото на 2022 година, като 90% от съдържанието ще бъде дублирано към ноември 2021 година.
„Бумеранг е бранд, който винаги е бил привлекателен за различните поколения. Пълното му локализиране в още една държава е допълнително доказателство за популярността и любовта към съдържанието му. Също така е логичен резултат от дългогодишното ни присъствие и ангажимент към българския пазар. Каналът разполага с добре познати поредици, носители на множество престижни награди, а дублажът ще го направи още по-приятен и удобен за гледане от цялото семейство”, сподели Ларс Вагнер, мениджър на детските канали за Централна и Източна Европа.
Популярният канал винаги е целял да забавлява едновременно, както децата, така и техните родители, чрез микс от класически и съвременни предавания. Той носи приятни мигове на малчуганите, докато родителите намират съдържанието не просто смешно, а също надеждно и безопасно за малките зрители. Това е част от причината за световния му успех. А през следващите месеци предстоят още забавления с предавания като „Шантави рисунки-мисунки“, „Том и Джери в Ню Йорк“, както и весели маратони в поредицата Зима със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“.

Велин Манов

Подобни публикации