Българите от „Хелион стоун“ подгряват „Годсмак“

 Българите от „Хелион стоун“ подгряват „Годсмак“

Броени дни остават до второто самостоятелно шоу на „Годсмак“ в София. Две рок групи, едната от които е българска, ще се качат на сцената преди щатската рок банда – „Хелион стоун“ и „Гранде Фокс“.
„Хелион стоун“ се издига от дебрите на ъндърграунда на софийската рок сцена. Музикантите от квинтета предлагат многозвучен микс от „Сиатъл“ звук от 90–те с типични за груув метъла барабани и китари. Бандата вече има два дългосвирещи албума с изцяло авторска музика. Въпреки че са сравнително новосформирана банда, от 2017, Hellion Stone събират в себе си най-доброто от музиката на изминалия век, светкавично правят впечатление на метъл публиката у нас и вече имат силна фен база, която с нетърпение чака лайв изявите и новите им записи.
„Гранде Фокс“ е гръцка банда, създадени през 2013 година. Групата има издадени 4 албума, като последният излезе през февруари миналата година. За сега музикантите предпочитат да вървят самостоятелно, без да подписват договор с голям лейбъл, защото момчетата вярват, че само така ще могат да запазят своя неподражаем стил, който определят като психоделик и хеви тоунър рок.
Концертът на „Годсмак“ ще бъде на 25 октомври в зала „Арена Армеец“.

Велин Манов

Подобни публикации