Бързи и яростни и в космоса

 Бързи и яростни и в космоса

Земята стана тясна! Двайсет години след дебюта на „Бързи и яростни“ в деветия филм част от действието се пренася и в открития космос.
Вин Дизел и компания са забъркани в експлозивен екшън, който предлага емоционална история и много забавление. Този път неочакваният противник е брат му. В шеметната надпревара, развиваща се в Европа, Азия и Северна Америка, ще се възкресят стари приятели, ще се завърнат врагове от миналото и историята ще бъде пренаписана. И истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на върховно изпитание.
Начело на „Бързи и яростни 9“ се завръща ветеранът Джъстин Лин, който режисира четири от най-успешните филми в поредицата. Той отново залага на висооктановите гонки, които са все по-бързи и ефектни и впечатляващите каскади. В това поне никой не се съмнява. Приключението в космоса е против всякакви закони на гравитацията, но в това се крие чарът на шеговития тон на филма. Новият злодей се играе от Джон Сина, а сред старите са Чарлийз Терон и Хелън Мирън. В екшън-трилъра се подвизават звездите от хип-хот и рап сцената Тайрийз, Лудакрис и Карди Би и регетон сензацията Осуна.

Велин Манов

Подобни публикации