„Бързи и яростни 9“ през ноември в A1 Видеотека

 „Бързи и яростни 9“ през ноември в A1 Видеотека

„Бързи и яростни 9“, „Космически забивки: Нови легенди“ и „Суперинтелект“ са сред новите предложения на А1 Видеотека през ноември.
Деветия филм от поредицата „Бързи и яростни“ е със забележителен актьорски състав начело с Вин Дизел в главната роля и Шарлийз Терон, Хелън Мирън и Кърт Ръсел. Филмът разказва историята на Доминик Торето, който драстично променя живота си, когато става баща, въпреки че винаги до този момент е живял ден за ден. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв, брат си Джейкъб. Историята дава повод за размисъл дали роднините са непременно семейство.
Анимираната приключенска комедия „Космически забивки: Нови легенди“ представя шампиона от НБА и световна икона ЛеБрон Джеймс и неговото епично приключение. Той пътува между света на анимацията и реалността в ярка демонстрация на това колко далече са готови да стигнат родителите, за да предпазят децата си. Когато ЛеБрон и малкият му син се озовават във виртуалния капан на зъл изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне у дома само като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите Шантави рисунки в ожесточен баскетболен сблъсък срещу шампионите на дигиталния злодей.
„Суперинтелект“ е с участието на Мелиса Маккарти, която се превъплъщава в ролята на Карол Питърс. Тя е бивш шеф на голяма корпорация, която води доста скучен живот. Това се променя, когато уредите вкъщи започват да ѝ говорят и тя разбира, че е била избрана да бъде наблюдавана от първата в света система за изкуствен интелект. Уви, суперинтелектът има пъклени планове да завладее цялата планета и Карол е последният шанс за спасение на човечеството.
Броят на заглавията на топ филми и сериали в А1 Видеотека вече надхвърля 20 000 и предоставя богат избор от жанрове.

Велин Манов

Подобни публикации