Вечните се разкриват в нов трейлър

 Вечните се разкриват в нов трейлър

Новият трейлър на дългоочакваната продукция „Вечните“ разкрива защо точно сега настъпва времето на Вечните и защо тези супергерои отгръщат следващата страница от впечатляващата филмова история на „Марвел“.
Макар и предотвратен от Отмъстителите, опитът на Танос да унищожи половината от живите същества във Вселената има сериозни последици. Резултатът – появата на древни същества, Девианти, за които се смята, че са изчезнали отдавна, и които на свой ред ще се опитат да унищожат хората. От кого Вечните са се крили толкова време? Защо са дали обет да не се намесват в човешките дела и до какво ще доведе тяхното разкриване и появата на Девиантите? Отговорът на тези и още много горещи въпроси ще намерим в грандиозната нова глава от вселената на „Марвел“.
Освен с интригуваща история и зрелищна визия, мащабната продукция се отличава и със звезден актьорски състав, срей който се отрояват имената на Ричард Мадън, Анджелина Джоли, Салма Хайек. Режисьор е Клои Жао, която е и сценарист заедно с Патрик Бърли.
„Вечните“ е от 5 ноември в киносалоните.

Велин Манов

Подобни публикации