Вижте как бягат

 Вижте как бягат

Днес плеяда от звезди, начело с носителите на „Оскар“ Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, влизт в киносалоните с криминалния трилър „Вижте как бягат“. Те ще отведат зрителите в Лондон през 50-те години на ХХ век, където ще ги направят свидетели на мистериозно убийство.
В лондонския Уест Енд подготовката за осъществяване на киноверсия на успешната театрална пиеса „Капан за мишки“ рязко приключва, след като прочутият, но не особено благовъзпитан холивудски режисьор на филма (Ейдриън Броуди) е убит. Когато отегченият от живота инспектор Стопард (Сам Рокуел) и пълната с енергия новобранка полицай Стокър (Сърша Ронан) се заемат със случая, двамата потъват в изпълнения с редица чудатости свят на бляскаво нечистия театрален ъндърграунд и трябва да преодолеят своите крещящи различия, за да успеят разкрият убиеца, преди да е станало твърде късно.
Вдъхновен от реалния успех на „Капан за мишки“ на легендарната Агата Кристи, която е най-дълго играната постановка в света с над 27 хиляди представления, филмът умело комбинира истина и измислица и ще предложи забележителна история, гарнирана с интелигентно чувство за хумор и носеща уникалната атмосфера на Лондон от онова време.
Режисьор на „Вижте как бягат“ е носителят на БАФТА Том Джордж.

Велин Манов

Подобни публикации