Висш кулинарен пилотаж в „Черешката на тортата“

 Висш кулинарен пилотаж в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се завръща в телевизионния ефир с нови епизоди, кулинарни творения и отлично настроение.
Оперната прима Дарина Такова, актрисата Радина Думанян, пиар експертът Максим Бехар и банкерът Левон Хампарцумян ще дадат впечатляващо начало с кулинарни шедьоври, а зоркото око с деликатно небце шеф Иван Манчев ще бъде истински впечатлен от уменията на звездните участници. Тази седмица всеки домакин ще получи специалната задача да покани свой скъп на сърцето гост, който да сподели изживяването с неповторимата компания.
Пиар експертът Маским Бехар ще отведе зрителите на далечно пътешествие до Сейшелските острови в понеделник. Домакинът, който е почетен консул на островната държава, е подготвил истинска екзотична изненада за звездните си гости. Част от менюто му ще станат типични за местната кухня ястия, включващи любопитни продукти като сърце от палма, бананови листа, папая и прясно уловена от Индийския океан риба тон.
Щафетата във вторник поема актрисата Радина Думанян. Тя ще блесне в първото си участие в предаването с широка усмивка и неподправено чувство за хумор. Радина ще разкрие, че освен театъра и киното, кулинарията е другата ѝ голяма страст. Лъчезарната актриса е подготвила амбициозно четиристепенно меню, гарнирано с четири вида вино, което да кореспондира с вкуса на всяко ястие. Радина ще разкрие кое е скритото ѝ оръжие, което ще се окаже и ключа към приятното прекарване в кухнята.
В сряда оперната певица Дарина Такова ще посрещне останалите участници в респектиращия си дом. Въпреки че обича мащабните трапези, за второто си участие в кулинарното предаване тя ще приготви обрани и семпли, но много вкусни гозби. През деня Дарина ще се развихри като виртуоз в кухнята, демонстрирайки безупречно отношение към храната и внимание към детайла. За главен герой в менюто си ще избере рибата, а за десерт ще предложи принцесата в сладкарството – торта „Павлова“.
За финал Левон Хампарцумян ще шокира всички сетива на гостите със страхотни вкусови комбинации в четвъртък. Домакинът ще посрещне гостите с разточително и необятно меню в дома си с градина. Левон, който е запален по кулинарията от малък и разполага с поразителни познания в кухнята, ще приготви храна с впечатляващи и висококачествени продукти, включващи новозеландски агнешки котлети, домашен хляб и подправки от цял свят.
Иван Манчев отново ще връчва плакет на най-добре представилия се през седмицата.
Новият сезон на „Черешката на тортата“ ще започне на 21 ноември и ще излъчва всяка делнична вечер по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации