Вихрушка от премиери през септември по биТиВи Синема

 Вихрушка от премиери през септември по биТиВи Синема

И през септември биТиВи Синема ще зарадва зрителите с касови премиерни заглавия.
Още утре, 2 септември ще се състои дългоочакваната телевизионна премиера на третата част от романтичната поредица „След“ – „След падането“, със специалното участие на българския актьор Атанас Сребрев. Очарователната Теса се впуска в нов вълнуващ момент от живота си, но ревността и непредсказуемото поведение на Хардин стигат до крайност и заплашват да унищожат бурната им връзка. В момента по кината може да се гледа и най-новата част „След щастливия край“, която оглавява бокс офиса след първия си уикенд.
В понеделник, 5 септември. Членовете на криптозооложката агенция „Монарх“ се сблъскват с армия гигантски чудовища, включително и могъщата Годзила. Всички се опитват да вземат превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството, но кой ще надделее?
Каналът продължава да представя и най-доброто от азиатското кино. На 9 септември ще се състои телевизионната премиера за България на екшън трилъра „В.И.П.“. В центъра на историята е синът на високопоставен севернокорейски държавен служител, заподозрян в извършване на серийни убийства из цял свят.
Сред премиерните заглавия в понеделник вечер на 12 септември биТиВи Синема ще представи и „Кралици на престъпността“ – класически гангстерски екшън за група ирландски мафиоти, които са заловени от ФБР и попадат зад решетките, а „бизнесът“ поемат техните съпруги. Те се превръщат в най-безмилостните и могъщи „гангстерки“ през 70-те години в печално известния квартал „Кухнята на ада“.
На 19 септември следва премиерата на драмата с Бен Афлек „Извън играта“. Животът на Джак Кънингам (Афлек) някога е бил повече от обещаващ. В гимназията той е бил истинска баскетболна звезда, но изведнъж, по неизвестни причини, слага край на кариерата си и на своето светло бъдеще. Години по-късно, сломен от тежка загуба и затънал в блатото на алкохолизма, което коства дори брака му, Джак получава своя втори шанс.
В последния понеделник от месеца, 26 септември ще се състои премиерата на драмата „Тъмната страна на Бруклин“. В центъра на историята е самотният частен детектив Лайънел Есрог (Едуард Нортън), който страда от синдрома на Турет. Разполагайки само с няколко улики, той отива в Ню Йорк, за да разреши убийството на своя ментор и единствен приятел Франк Мина (Брус Уилис).
Сред култовите заглавия, с които биТиВи Синема ще зарадва зрителите през септември, са „Кинг Конг“, „Дете 44“, „Ох, на дядо!“, „Шпионски игри“, „Реката на тайните“ и други. А от 5 септември тръгват новите издания на предаването „Като на кино“, които ще се излъчват всяка вечер.

Велин Манов

Подобни публикации