Впечатляващи предавания в пролетния прайм тайм на биТиВи

 Впечатляващи предавания в пролетния прайм тайм на биТиВи

Водещите на „Сървайвър“ – Ваня Джеферович и Владимир Карамазов

Началото на 2022-ра година ще поднесе много приятни изненади и емоции на аудиторията на bTV Media Group.
В пролетната си програмна схема, медията е подготвила редица нови за България формати и сериали, които обещават още повече забавление и добро настроение. Модерни, интригуващи, изпълнени с любов, смях, противоречия, амбиции и мечти, премиерните заглавия ще отведат зрителите на необикновено и изпълнено с емоции и екзотика екранно приключение. Разнообразието от нови и доказани местни продукции ще бъде в основата на прайм тайма на медията и ще завладее потребителите в пълна синергия между телевизия, интернет, радио и социални мрежи. Висококачествените развлекателни формати и сериали на биТиВи ще пленят зрителите пред екраните със своите силни и емоционални истории, необикновена атмосфера и вдъхновяващи и талантливи лица. През пролетта на 2022 година биТиВи ще заложи в най-гледаното телевизионно време на риалити предаванията – „Сървайвър“, „Ергенът“, „България търси талант“ и нови епизоди на знаменитата игра „Стани богат“. Сериалите, които ще забавляват зрителите, но и ще им предоставят един различен, развлекателен и сериозен прочит на съвременната действителност, са „Мен не ме мислете“, „Съни бийч 2“ и „Татковци“. Към палитрата от нови и доказани предавания се присъединява и най-новият кулинарен оригинален формат – „Моето звездно парти“ с невероятната Силвена Роу.
Сезонът ще започне на 14 февруари със специално издание на единственото по рода си телевизионно шоу у нас – „България търси талант“. На 19 февруари зрителите ще станат свидетели и на още една премиера. Своя голям телевизионен дебют в българския ефир ще направи романтичното и провокативно риалити, което не спира да търси любовта – „Ергенът“. На 21 февруари ефирът ще бъде завладян от „Сървайвър“. Титаничната битка на човешки характери, на слабости и страхове със силата на волята, ума и духа в дългоочаквания нов сезон на приключенското риалити, идва под мотото „Скритият идол“.
Премиерното заглавие „Мен не ме мислете“ ще отвори нова страница в историята на българските сериали на 24 февруари. Всеки четвъртък и петък най-новата продукция на медията ще поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се открие. Началото на уикенда в ефира също ще бъде посветено на любовта. Всяка събота зрителите ще празнуват любовта към храната и кулинарията с „Моето звездно парти“ и Силвена Роу. От 26 февруари кралицата на световната гурме сцена ще организира специално парти, на което заедно с любими български знаменитости ще отбелязват различни поводи и ще показват водещите тенденции за балансиран начин на живот и приготвяне на храната в домашна среда.

Велин Манов

Подобни публикации