Геро и Краси Радков са новите водещи на „Маскираният певец“

 Геро и Краси Радков са новите водещи на „Маскираният певец“

След огромния успех на първите два сезона на „Маскираният певец“, форматът се завръща в телевизионния ефир с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски.
Актьорът Герасим Георгиев-Геро и неговият нов екранен партньор и колега Краси Радков ще дадат старт на третия сезон. Водещите са готови да се впуснат в интригуващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди умело крият самоличността си зад атрактивните костюми.
Енигматичните улики и музикалните изпълнения на всяка една от новите четиринадесет маски отново ще превърнат зрителите и Панела в истински детективи. Те ще трябва да търсят отговор на поредица от загадки, за да открият коя популярна личност е успяла да опази тайната от своето семейство, приятели и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, но само една от тях ще свали маската си на финала на шоуто.
Вече трети пореден сезон оригиналните костюми са дело на Кремена Халваджиян, а за тяхната изработка се грижи изцяло нов екип от опитни шивачи.
В историята на формата в България първият победител бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на грандиозния финал на втори сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.
„Маскираният певец“ е от 11 септември всяка съботна вечер по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации