„Гласът на България“ започва на 4 септември

 „Гласът на България“ започва на 4 септември

Новият сезон на музикалното шоу „Гласът на България“ се завръща в телевизионния ефир на 4 септември.
Тази есен нови участници ще се явят на звездната сцена на шоуто, за да премерят сили за голямата награда от 50 000 лeва и титлата „Гласът на България“. По пътя към победата ще ги съпроводят треньорите в деветия сезон Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат изправени пред много нови, забавни и силно емоционални предизвикателства. Всеки от четиримата ментори влиза в шоуто още по-ентусиазиран, подготвен и уверен, че точно той ще изведе до финала. За радост на всички пред екраните всеки от тях ще изненада с нова стратегия, а коя от тях ще се окаже печеливша и кой ще прояви най-голяма хитрост, съобразителност, ловкост и мъдрост ще стане ясно съвсем скоро.
„Ще направя всичко по силите си, за да победя в новия сезон!“, заявява един от най-успешните и обичани български гласове Любо Киров. Младият поп идол DARA вярва, че „Всички усилия си струват, когато се бориш за победа.“ „Чувството за победа ми е добре познато и нямам търпение шоуто да започне“, казва Иван Лечев, който вече се разписа в световната история на музикалното шоу като един от най-успешните треньори с цели трима победители от негови отбори досега. В последния сезон, обаче, победата отиде в отбора на Галена, която успешно изведе до финала гласовитата Петя Панева. „Аз държа ключа към успеха и не смятам да го давам на друг! Гответе се за едно истинско, звездно шоу с новия сезон“, обещава Галена, която е готова на най-неочаквани ходове, за да задържи победата в своя отбор.
Водещ на новия сезон на „Гласът на България“ отново ще бъде музикантът Иван Тишев. За ценни съвети и подкрепа на него ще разчитат не само развълнуваните участници, но и новият дигитален водещ на рубриката „Гласът зад кадър“ изпълнителката Прея. Всяка седмица тя ще разкрива подробности от бекстейджа на шоуто специално за най-любопитните и верни фенове.
На прага на новия сезон „Гласът на България“ има още един повод да се похвали. Музикалното шоу е първата телевизионна продукция у нас, която се реализира в съответствие със „зелените практики“ за грижа за околната среда и полагане на усилия за намаляването на въглеродния си отпечатък. Предаването официално е сертифицирано от ALBERT – организацията, която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрията повече от 10 години в сътрудничеството с БАФТА
„Гласът на България” ще се излъчва по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации