„Голяма книга на духовете“ за Хелоуин

 „Голяма книга на духовете“ за Хелоуин

Книгата, превърнала се в Библия за Хелоуин – „Голяма книга на духовете“ има ново издание.
Читателите ще се сблъскат с най-големите си страхове. Автор е един от най-обичаните писатели Том Егеланд. Изданието е с цветни илюстрации, дело на художника Мариус Ренберг. Вярвате ли в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци? Поглеждали ли сте всяка вечер преди лягане под леглото, за да сте сигурни, че отдолу не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се посред нощ, усетили студения полъх на тайнствено привидение, което сякаш иска да ви примами в друг отвъден свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва странно влечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от уплаха сърца. Затова смело открехнете тази врата към царството на мрака и безплътните сенки.
Страховитите истории за едни от най-митичните ужасяващи същества са допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили и информации за прочути чудовища, древни демони и митични създания.
Книгите на Том Егеланд са неизменно в класациите за бестселъри и са преведени на повече от 25 езика по света. У нас е популярен с романите си „Заветът на Нострадамус“, „Евангелието на Луцифер“, „Ефектът на Лазар“, „Тринадесетият апостол“ и други. Сред бестселърите на 2022 година е най-новият му роман „Сребърниците“.
„Голяма книга на духовете“ се издава от „Персей“.

Велин Манов

Подобни публикации