Графа с клубни концерти през април

 Графа с клубни концерти през април

През април Влади Ампов-Графа ще изнесе клубни концерти във Варна (8 април), Лондон (10 април), Шумен (15 април) и София (16 април). Изпълнителят не е пял в Лондон и Шумен през последните години и феновете му там ще чуят за първи път на живо новата му програма.
Графа е певец, който гарантира безкомпромисно преживяване на зрителите на шоуто му, като непрекъснато добавя нови любими хитове и изненади в представянето им. Не е тайна, че през последните години той наблегна върху изпълненията си на китара, които вече са задължителна част от концертите му.
В края на февруари Графа представи новото си парче „Утре отново“, което вече три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български песни в ефира. Сингълът е заглавна песен на новия сериал „Мен на ме мислете“.
Преди месец изпълнителят обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма. Графа и бенда му вече репетират за нея и самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от емоции. Първият концерт на Влади Ампов ще бъде в Античния театър в Пловдив на 11 юни, турнето продължава в Летния театър в Бургас на 16 юни, Летния театър във Варна – 15 юли, Летния театър при Военния клуб в Русе – 16 септември.

Велин Манов

Подобни публикации