Грижа за кожата

 Грижа за кожата

В търсене на решение за редица кожни проблеми като атопия, псориазис, екземи, акне и други, дермокозметичната марка „Ла Рош-Позе“ разработва иновативни продукти, които съдържат пробиотици и създават благоприятни условия за баланса на кожния микробиом (над 500 различни бактерии, които естествено населяват нашата кожа). Lipikar Baume AP+M повишава броя на пробиотичните бактерии на кожата, което помага за поддържане на нейното здраве. Балсамът е с тройно действие, има бързо успокояващо действие, намалява сухотата и усещането за сърбеж.
82% от пациентите, използвали поне един месец Lipikar Baume AP+M, декларират, че нямат повторна поява на пристъпи на сухота. Клинично проучване сред 51 души (деца и възрастни, използване на Lipikar Syndet AP+ и Lipikar Baume AP+M в продължение на 2 седмици) показва, че сърбежът намалява с 41% след 2 седмици употреба на Lipikar Baume AP+M.
Всички продукти от гамата Lipikar AP+ са специално създадени, за подсилване на естествената бариера на кожата, възстановяване на нейния нарушен микробиомен баланс и стимулиране на защитните сили.

Велин Манов

Подобни публикации