Дарияна Куманова с нов мастър клас

 Дарияна Куманова с нов мастър клас

След огромния успех на нейния първи мастър клас за Академия „Живей елегантно“, доц. Дарияна Куманова, се завръща с нов, още по-специален курс.Една от най-влиятелните жени в индустрията в Италия, ще разкрие основите стъпки в създаването и продуцирането на музика. Актуален акцент в събитието ще бъде създаването на композиция, музикална продукция и аранжиране на музика.
Мастър класът „АБВ на артиста“ ще се фокусира и върху правилата за дистрибуция на песни, мелодии и аранжименти, които са неразделна част от популяризирането на музика и достигането ѝ до широк кръг хора на международно ниво. Куманова ще представи и ролите на музикалния продуцент и мениджър, като ще обясни разликите между тях и дейността им за артиста.
По време на специализираното обучение, доц. Дарияна Куманова ще прослуша и оцени таланти, изкушени от създаването на своя авторска музика и желанието за световна сцена. Тя ще даде професионални насоки на всеки един от тях, като стимулира индивидуалността им. До нея ще е и композиторът от звукозаписното студио на маестра Куманова в Италия, Джовани Латерца, от когото се очакват също практични указания за структурирането на музикалното произведение, съобразени с модерните тенденции за писане на музика.
Като специален комплимент към творческите личности в мастър класа, доц. Дарияна Куманова и Джовани Латерца ще покажат как се създава музикалният аранжимент на песен и ще направят анализ на такъв от авторски композиции на участници в обучението.
Мастър класът ще бъде на 5 ноември.

Велин Манов

Подобни публикации