Да обичаш, след като си обичал

 Да обичаш, след като си обичал

„Да обичаш, след като си обичал” е новият премиерен сериал, който ще привлече вниманието на телевизионните зрители. Действието в романтичната драма се развива на фона на Буенос Айрес и ще разкрие разтърсваща двойна любовна история, породена от страст и трагедия.
В сюжета на поредицата минало и настояще се преплитат в луд водовъртеж от събития и емоции. Автомобилна катастрофа с двама души поставя много въпроси, а отговори липсват. Тялото на Каролина изчезва, а Дамян е в кома. Без да подозират за очакващото ги, законните им партньори Сантяго и Ракел ще разкрият постепенно дълбоко заровена тайна от миналото – еднакво забранена и неизбежна. Заедно те ще преминат през най-трудния период в живота им, за да открият истинските си чувства.
Създателите Ерика Халворсен, Гонсало де Мария, Мигел Колом и Пабло Васкес решават да заложат на постоянното пресичане на двете основни сюжетни линии в миналото и настоящето, което създава силна и интригуваща атмосфера. Приятелството между двете двойки се възприема като необичайно и придава допълнителна оригиналност на идеята. Четирите главни персонажа са изиграни от южноамериканските звезди Мариано Мартинес, Исабел Маседо, Елеонора Уекслер и Федерико Амадор. Специално участие в сериала има актрисата Вирхиния Лаго.
„Да обичаш, след като си обичал” ще се излъчва от 24 октомври, от понеделник до сряда, по Диема Фемили.

Велин Манов

Подобни публикации