Да оцелееш като родител 3

 Да оцелееш като родител 3

Нови 22 смешни, вълнуващи и любопитни истории представя „Майко мила: Да оцелееш като родител 3“. Истории, от които читателите ще разберат, че жените – майки или не – са страшна работа
​7 години след стартирането на забавната, активна и ангажирана платформа за родители, социалния проект „Оле Мале“ и два наръчника по оцеляване по-късно фуриите от „Майко мила“ – Красимира Хаджииванова и компания се завръщат с нова доза смешни, почти невероятни, но съвсем истински истории, с които се сблъскват бъдещи или настоящи майки и татковци и други хора из родните ширини.
В „Майко мила: Да оцелееш като родител 3“ през очите на няколко смели „доброволци“ в родителството отново оживяват щастието, страхът, смехът и сълзите в може би най-дългото приключение. В техните истории обаче за пръв път е засегнато и следващото ниво на играта „родителство“ – непредвидимият пубертет, а в специална научна част е представен и обобщен свят на „жените през онова време“ – преглед с цифри и факти на живота на нашите пра-прабаби и какви са били техните семейства.
„Майко мила: Да оцелееш като родител 3“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации