Двеминутна зареждаща процедура за лице

 Двеминутна зареждаща процедура за лице

UFO 2 е двеминутна зареждаща процедура за лице за горещите летни дни
126% по-високи нива на влажност на кожата и до 6 часа запазване на ефекта – задълбочено клинично проучване доказва, че това е възможно с иновативните смарт масажори UFO и UFO 2. Уредите бързо завладяха сърцата на потребителите, Днес 78% от тях споделят, че след използването им кожата им е подхранена и по-мека.
Докато голяма част от човешката кожа обикновено е покрита с дрехи, което е добра защита от лоши външни условия, кожата на лицето е силно изложена на външно влияние, особено на вредните слънчеви лъчи. Ето защо лятната рутинна грижа за кожата на лицето трябва да бъде насочена повече към хидратиране, подхранване, овлажняване, но и охлаждане и освежаване, а всичко това можете да получите едновременно сустройството. Термотерапията осигурява нагряване, което ще омекоти кожата ви, за да проникнат съставките на маската в най-дълбоките слоеве, оставяйки кожата ви хидратирана и подхранена.
Масажорът предлага и криотерапия, която представлява охлаждане, свиващо порите и осигуряващо по-стегнат вид на лицето. Той разполага още с пълноспектърна LED светлина, като всяка подхранва кожата по много специфичен начин. Синята LED светлина намалява активността на мастните жлези, като поддържа кожата ви чиста от акне, докато зелената има успокояващ ефект, подпомага изравняването на тена на кожата и ѝ придава желания летен блясък.
UFO 2 се предлага от шведския козметичен бранд FOREO.

Велин Манов

Подобни публикации