9 звезди в 10-ия сезон на „Като две капки вода“

 9 звезди в 10-ия сезон на „Като две капки вода“

Юбилейният десети сезон на любимото предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода“ ще превземе телевизионния ефир.
Зрителите ще видят първите превъплъщения на новите участници, които в продължение на 13 седмици ще изненадват с необичайни образи, отредени им от Бутона на късмета.
Този сезон в надпреварата за най-добър имитатор ще се включат не традиционните осем, а цели девет нови звезди. Почтателите на шоуто ще имат възможност да се насладят на изпълненията на четири талантливи певици и петима невероятни актьори. Алисия, Есил Дюран, Крисия и Мариана Попова ще завладеят сцената на „Като две капки вода“ с вокалните си умения. А Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов, ще опитат да докажат, че за перфектна имитация са важни не само гласовите, но и актьорските умения.
Неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро за първи път ще си партнират като водещи. Всяко изпълнение на участниците ще бъде проследено от жури в състав – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. Всяка седмица към тях ще се присъединява различна гост-звезда, която също ще оценява звездните превъплъщения.
„Като две капки вода“ ще започне на 14 февруари по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации