Десети реновиран магазин на Кауфланд България

 Десети реновиран магазин на Кауфланд България

Кауфланд България продължава модернизацията на своите магазини и откри своя десети реновиран магазин за 2022 г.одина.
Хипермаркетът в квартал „Малинова долина“ отвори врати с изцяло променена визия, която успешно превъплъщава иновативната One Stop Shopping концепция на компанията. Чрез нея ритейлърът предоставя на своите клиенти максимален брой качествени стоки и услуги на едно място, превръщайки магазините си в търговски центрове. Освен над 21 000 свежи и качествени продукти, реновираните магазини улесняват клиентите, предоставяйки им възможност за голям брой допълнителни услуги на едно място – от аптеки и кафенета, през грижа за здравето до възможност за плащане на битови сметки. Грижата за децата също е важна част от One Stop Shopping концепцията. В непосредствена близост до реновирания магазин веригата построи образователна детска площадка като дарение за общината.
Към разширения асортимент на реновирания си магазин Кауфланд Малинова долина, ритейлърът прибавя и първата по рода си в България микрооранжерия за отглеждани на място подправки. Иновативното съоръжение позволява на клиентите да проследят растежа на подправките в изцяло контролирана 100% екологична среда. Тя дава възможност да се разкрие пълният хранителен потенциал на растенията, свеждайки до минимум използването на природни ресурси – с 95% се намалява консумацията на вода за отглеждането на растенията, а заради липсата на логистични курсове, въглеродните емисии също са сведени до минимум. Достигналите зрялост подправки са готови както за директна консумация, така и за последващо разсаждане в саксия.
Сред останалите подобрения в асортимента, които новият хипермаркет предлага на своите клиенти, са прясно опушени на място меса и риба, печено цяло пиле и прясно изпечен хляб с жив квас. Специално място в магазина е предоставено за продукти на стартъп компании.

Велин Манов

Подобни публикации