Джей Ло радвоена между Оуен Уилсън и Малума

 Джей Ло радвоена между Оуен Уилсън и Малума

Романтичното предложение в новата филмова седмица е „Омъжи се за мен“. Зрителите ще станат свидетели на трогателна модерна приказка за любовта, която може да срещнеш там, където най-малко очакваш.
Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (кинодебют на колумбийската музикална звезда Малума) са най-сексапилната светска двойка на Земята и всички са луди по любовната им история. Докато тоталният им общ хит Marry Me („Омъжи се за мен“) се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специална церемония пред многохилядна публика на концерт, с който ще започне световното им турне и ще се излъчва на живо в социалните платформи. Да, но тези социални мрежи пускат видеоклип на Бастиан, в който той ѝ изневерява с нейна асистентка. Преосмисляйки живота си и любовта, Кат взима импулсивното решение да се омъжи за напълно случаен човек от публиката – учителя по математика Чарли Гилбърт (Оуен Уилсън). Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, противно на всички пречки.
„Омъжи се за мен“ предлага оригинален и пикантен поглед към темите за любовта, брака и известността в модерния свят, доминиран от дигиталните комуникации и социалните мрежи, където единствена стойност имат броят последователи и харесвания, а целият ни живот е на показ.

Велин Манов

Подобни публикации