Джон Леджънд с двоен албум

 Джон Леджънд с двоен албум

Снимка:: ANIMATO MUSIC / UMG

Краят на лятото идва с нова музика от арендби таланта Джон Леджънд.
12-кратният носител на наградата „Грами“ издаде своя осми студиен албум, озаглавен Legend. Продуциран от самия певец и известния изпълнител и автор на песни Райън Тедър от „Уан Рипъблик“, този проект е енергична музикална колекция, наситена с неподправена чувственост, черпeйки вдъхновение от болката, радостта и хармонията. Леджънд за първи път официално приема дълбокото значение на фамилията си през цялата си знаменита кариера.
„До този момент никога не съм използвал името си в заглавие на мой проект“, обяснява изпълнителят и продължава: „С Legend заявявам, че съм горд с творчеството си и с човека, в който се превърнах. Написахме повече от 80 песни, малка част от които включихме в албума и разделихме в „Акт 1 – Събота вечер“ – романтичен и секси, и „Акт 2 – Неделя сутрин“ – духовен. Вложих много време, любов и мисъл в последователността.“
В 24 песни – по една за всеки час от денонощието, албумът включва издадените по-рано сингли Honey, Dope и All She Wanna Do. Новото издание е продължение на албума Bigger Love от 2020 година.

Велин Манов

Подобни публикации