Джулия Робъртс и Джордж Клуни с билет до рая

 Джулия Робъртс и Джордж Клуни с билет до рая

Емблематичните и обичани от милиони зрители носители на „Оскар“ Джулия Робъртс и Джордж Клуни нахлуват мощно в киносалоните с филма „Билет до рая“. Двамата влизат в ролята на бивши съпруг и съпруга, които макар и да не могат да се понасят, са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да попречат на дъщеря си да се омъжи.
За да отпразнува завършването си с отличие от университета, Лили,и най-добрата ѝ приятелка заминават на пътешествие в Бали. Когато младата жена се запознава с местен младеж, тя ненадейно решава да се омъжи за него и е готова да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си, в името на любовта. Но не и ако мама и татко имат какво да кажат по въпроса. Те са твърдо решени, да попречат на Лили да повтори собствените им грешки и са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум, само и само да предотвратят сватбата. Дали обаче ще успеят да изпълнят пъкления си план преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов?
Режисьор на филма е Ол Пакър.
Заснет сред красотата на Куинсланд, Австралия и напомнящ за силата на втория шанс, „Билет до рая“ ще предложи на зрителите бягство от есенната действителност.

Велин Манов

Подобни публикации