Дует на Калин Вельов с Мария Аврамиди

„Когато пея“ събира в дует Калин Вельов и Мария Аврамиди и дава силно начало на музикалния сезон за изпълнителя. Песента е по музика, текст и аранжимент на Вельов и носи позитивни емоции, сила и енергия, които не може да се опишат с думи, а трябва да се изпеят.
„Когато пея“ е създадена, за да напомни една проста житейска философия. Трябва да мислим положително, да следваме пътя си, независимо от всичко, което се слува в живота ни. Доброто настроение, усмивката и позитивните мисли са енергията, което би трябвало да ни води напред и да следваме мечтите си“, казва Калин Вельов.
„Когато пея“ не е първата артистична среща между двамата. Аврамиди е вокалист и на бразилската латино денс формация „Амазония“, продуцирана от Вельов. Изгарящо е партньорството им на сцената, в екзотичните ритми на Амазония“ , когато редом до тях застават и латино артисти от Бразилия, Аржентина, Ангола и Нигерия.
В записа на песента и в снимките на видеоклипа към нея се включва и латино-джаз басиста Борис Таслев. Стилът му влиза в музикална колаборация с майсторския щрих на Вельов, който записва всички останали музикални инструменти в проекта.

Велин Манов

Подобни публикации