„Дюн“ и семейство Адамс в A1 Видеотека през февруари

 „Дюн“ и семейство Адамс в A1 Видеотека през февруари

Февруари ще бъде изключително вълнуващ за абонатите на Xplore TV. A1 Видеотека ще предложи на зрителите множество заглавия, сред които изпъкват фантастиката „Дюн“, семейният „Семейство Адамс 2“ и мистичният трилър „В капана на времето“.
Феновете на фантастичните жанрове са добре запознати с книгите от поредицата „Дюн“. Филмът разказва за сложната и оплетена в борби за власт вселена на бъдещето, където човеците са забранили технологиите, свързани с изкуствения интелект, и са намерили интересни начини за прогрес без тях. Режисьор на филма е Дени Вилньов, а за музиката е отговорен великият Ханс Цимер, който взе „Златен глобус“ за работата си по „Дюн“ преди по-малко от месец.
За любителите на анимациите е „Семейство Адамс 2“. Във филма виждаме познатите на всички Мортиша и Гомес, които са притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали и имат все по-малко желание да прекарват време с тях. За да възобновят връзката между поколенията, двамата решават да съберат всички членове на семейството в стария кемпер и да поемат на една особена семейна ваканция.
Мистерията „В капана на времето“ ще държи зрителите под напрежение до самия край. Филмът разказва историята на младо семейство, което се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж. С времето става ясно обаче, че райското кътче крие ужасяваща тайна. Всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо, а целият живот на един човек се съкращава до само един ден. Героите започват битка с този капан на времето и не е ясно дали някой от тях изобщо ще успее да се измъкне жив.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации