Еко-тетрадки в Кауфланд за първия учебен ден

 Еко-тетрадки в Кауфланд за първия учебен ден

Над 1000 ученически пособия предлага на клиентите Кауфланд България в рамките на ученическата си кампания „Обратно в час“.
Разнообразието от стоки обхваща всичко необходимо за подготовката за първия учебен ден – от тетрадки и химикалки, през кутии за хранене до ежедневни и спортни облекла. Благодарение на своята концепция за улесняване на пазаруването и разширяване на кръга от стоки и услуги на едно място, клиентите на компанията бързо и изгодно могат да набавят всичко необходимо за предстоящата учебна година.
Акцент в предложението към клиентите са канцеларските материали от собствената марка на Кауфланд. Практични, достъпни и красиви, ученическите пособия и канцеларските материали се отличават с висококачествената си изработка и могат да бъдат открити в постоянния асортимент на веригата магазини. Опаковките на всички продукти са изработени от устойчиво стопанисвани гори, което ги превръща в екологосъобразен и щадящ природата избор. Допълнителна гаранция за качество и произход дава екологичният сертификат Blаuer Engel. Върху кориците на задължителните ученически пособия – тетрадки, скицници и блокчета за рисуване, тази година учениците ще открият ликовете на някои от най-актуалните анимационни и приказни герои.
Ярките цветове на моливите се пренасят като запомнящи се шарки и върху голям избор от ученически раници, несесери и торбички за кутии за обяд.
Компанията допълва ученическия асортимент и с вече наложената си марка детски текстил за момичета и момчета на възраст между 6 и 10 години. Сезонните ученически предложения включват детски якета, които предпазват текстила от вода и замърсявания, спортни детски блузи с дълъг ръкав, клинове и панталони, детски тениски и спортни обувки.

Велин Манов

Подобни публикации