Екшън, комедия и хорър през юли в А1 Видеотека

 Екшън, комедия и хорър през юли в А1 Видеотека

Лятото е тук и дава множество поводи за гледане на нови и вълнуващи филми в А1 Видеотека. През юли селекцията включва приключенския екшън „Извън картата“, комедията „Омъжи се за мен“ и хорър мистерията „Майка“.
„Извън картата“ е с участието на звезди като Марк Уолбърг, Том Холанд и Антонио Бандерас. Във филма се разказва историята на младия умник Нейтън, който е вербуван от доста по-опитния ловец на съкровища Виктор „Съли“ Съливан за опасна мисия. Те обединяват сили, за да намерят съкровището на Фернандо Магелан, което е изгубено преди 500 години. Мисията им ги отвежда на различни места по света в надпревара с безмилостния Сантяго Монкада, който вярва, че той и семейството му са законните наследници на съкровището. Ако Нейт и Съли успеят да дешифрират тайните улики и да решат една от най-старите мистерии в света, богатството, на стойност 5 милиарда долара, ще е тяхно. Дали ще успеят зависи от това колко добре ще се сработят помежду си.
Романтичната комедия „Омъжи се за мен“ е за феновете на по-ведрите филмови жанрове. Музикалната суперзвезда Кат Валдес (в ролята е Дженифър Лопес) има връзка с Бастиан (в ролята е колумбийският изпълнител Малума) – изгряваща звезда, с нарастваща популярност. Двамата записват в дует мега хита „Омъжи се за мен“. Песента покорява всички музикални класации, което кара двойката да реши да сключи брак пред огромна публика от фенове. Когато обаче секунди преди началото на церемонията Кат научава, че Бастиан ѝ е изневерил с нейната асистентка, животът ѝ се преобръща. В публиката тя вижда разведения учител по математика Чарли Гилбърт, който, завлечен на концерта от дъщеря си, държи постер с името на песента „Омъжи се за мен“. Кат приема това за предложение за брак и решава да вземе най-импулсивното решение в живота си – казва на Чарли, че приема и ще се ожени за него. Това, което започва като импулсивна реакция, еволюира в неочаквана романтика, която ще бъде поставена пред множество изпитания за двама души от тотално различни светове.
„Майка“ е за за любителите на мистериите. Канадската актриса от корейски произход Сандра О влиза в ролята на Аманда, която заедно с дъщеря си живее спокоен живот в американска ферма, лишен от почти всякакъв тип технология. Един ден при Аманда идва мъж, който ѝ донася останките на нейната отчуждена майка от Корея. Това ужасява Аманда, която винаги се е страхувала да не се превърне в нея, и я кара да се съмнява в собствените си представи за нормалност.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации