Емили Блънт е „Англичанката“ в HBO Max

 Емили Блънт е „Англичанката“ в HBO Max

Емили Блънт и Часкей Спенсър са героите в уестърн сериала „Англичанката“, който дебютира в стрийминг платформата HBO Max. Бруталната, красива приказка за Стария див Запад е пропита с черен хумор, невероятна актьорска игра и завладяващи панорамни кадри.
Епичният уестърн „Англичанката“ изследва основните теми за идентичността и отмъщението, през разказа на уникално завладяваща притча за раса, сила и любов. Пътищата на аристократичната англичанка, лейди Корнелия Лок (Емили Блънт) и Ели Уип (Часкей Спенсър), бивш разузнавач от кавалерията на Пауни, се пресичат през 1890 година в Средния Запад на Америка. Всеки има своя цел и мотив да поеме на това пътешествие, чийто пейзаж е пропит от насилие, мечти и кръв. Тя се надява да открие човека, отговорен за смъртта на сина ѝ, той иска да върне земята на предците си. И двамата имат ясно усещане за съдбата си, но не осъзнават, че тя се корени в общо минало. Лейди Корнелия и Ели се изправят пред препятствия, които ги поставят на физически и психически изпитания, но преодоляването на всяко ги приближава до крайното им място – новоучредения град Хоксем, в Уайоминг. Именно там, след разследване от страна на местния шериф Робърт Маршал (Стивън Риа) и младата вдовица Марта Майерс (Валъри Пахнер) на поредица от странни и зловещи неразкрити убийства, преплетена история на Корнелия и Ели ще бъде наистина разбрана и те ще се изправят лице в лице с бъдещето, което трябва да живеят.
„Историята ме погълна още на първото изречение. Отворих сценария и не можах да спра да чета. Беше завладяващо и изумително красиво. Веднага разбрах, че „участвам“, казава Емили Блънт и допълва: „Това е спиращ сърцето трилър за преследване с една от най-нежните любовни истории в сърцевината си.”
Режисьор и сценарист е Хюго Блик.

Велин Манов

Подобни публикации