Ергенът, Дони Василева и Богдан Томов с Маутай наздравица

 Ергенът, Дони Василева и Богдан Томов с Маутай наздравица

Виктор Стоянов

Интригуващото телевизионно лице Виктор Стоянов, който ще бъде Ергенът в романтичен формат, бе един от специалните гости на празничната вечеря, организирана от Маутай България по повод предстоящите коледни празници.
Гостите и ценители на най-мистериозното байдзиу в света бяха посрещнати с последния коктейл от новата колекция на Маутай – напитката на дипломацията в Китай. Бяха специално подготвени изискани блюда, партниращи на умами вкуса на мистериозната напитка. Богатият избор от едамаме, уакаме водорасли, хумус от едамаме, домашен мус от патладжан, салата оренджи, салата „Утринна роса“, скариди темпура, пролетни рулца със зеленчуци, тон татаки, пекинска гьоза, суши сет 888, Ясай Гю, лаврак на тепаняки, сьомга на тепаняки и мини десерти тип петифури поглези сетивата на отбраните гости.
Събитието уважиха носителката на титлата „Мисис Баба Вселена“ 2016 г. и създател на Dony Cosmetics Дони Василева, журналистът Антон Стефанов, травъл блогърът Мария Тарашманова, ПР експертът Ива Екимова, пътешественикът, журналист, телевизионен и радио водещ и писател Магдалена Гигова, повелителката на диамантите Албена Джоунс и представители на китайската общност у нас. Водещият Богдан Томов дойде в компанията на дъщеря си – инфлуенсърът и успешен събитиен мениджър във френската столица – Томи Томова.
Всеки от присъстващите получи специален коледен комплимент – лимитирано издание на позлатена монета с пожелания за здраве и топлина в дома и семейството.
Байдзиу е популярна спиртна напитка в Китай, произвеждана от сорго, отпреди повече от 2000 години. Сорго е вид житна култура, която издържа на засушаване, не съдържа глутен и е основна суровина за производството на алкохолната напитка байдзиу. Маутай носи името на планинско градче Маотай в югозападен Китай, провинция Гуейджоу. Също така е гордост на Китай, както и символ на качество и престиж.
Уютното пространство на най-новото азиатско бижу в комплекс Palms Merkur Royale, намиращ се в сградата на Grand Hotel Millennium – 888 Taste Show Asia беше домакин на празничната вечеря.

Велин Манов

Подобни публикации